Custom & Tailormade applicaties:

Heb jij de wens voor een custom website/webshop of de droom voor een tailormade applicatie. Geen wens is te gek en geen droom te klein voor ons.
Wij hebben reeds ervaring met een reeks custom websites, webshops en digitale applicaties. Soms heb jij een bepaalde wens voor een webshop applicatie of een element in de website met specifieke toepassingen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en kijken samen graag naar een passende oplossing.

Bekijk ons portfolio voor een kijkje in onze ontwikkelde custom applictaties:

Custom apps:

Voor de ontwikkeling van een goede app komt best veel kijken. Wij hebben ervaring met het bouwen van app applicaties voor Apple IOS en Google Android. Wij hebben reeds nationale en internationale apps gebouwd voor gerenomeerde partijen.

Om onze apps betaalbaar maar toch custom te houden werken wij samen met een developers partij in Servië het Bangalore van Europa. Hierdoor kunnen wij tegen scherpe tarieven toch hele gave apps bouwen.

Taylormade Web Applicaties:

Een custom template voor jouw WordPress site of webshop wij draaien er onze handen niet voor om. Wij hebben reeds meerdere custom websites gebouwd voor kleine en grote bedrijven. Los van de development van het template op maat kunnen wij ook webapplicaties schrijven op het moment dat er geen toepasbare variant voorhanden is bijvoorbeeld voor het koppelen van een webshop aan een boekhoudpakket of dropshipment provider.

Recente Custom Projecten:

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search