Samenwerking Afgerond Delicatessen Platform Smaakgenot

 In Custom Projecten, Recente projecten, Woocommerce, wordpress

Smaakgenot het platform voor kleine horeca en foodondernemers die hun producten online willen aanbieden zonder de rondslomp van het runnen van een eigen webshop. Tegen een kleine fee worden lokale ondernemers ontzorgt en kunnen zij gebruik maken van het landelijke netwerk van smaakgenot bezoekers.

Samen met foodondernemer Wessel van Zuuk hebben wij meegebouwd aan de ontwikkeling van het smaakgenot platform. Wessel als bruisende ondernemer stortte hij zich op het schrijven van teksten, het zoeken naar de beste manieren om in google naar boven te komen en het zo optimaal en informatief maken van zijn platform. Als aanstormend internet ondernemer nam hij veel in eigen hand en onderzocht hij elk detail om zo tot een optimaal resultaat te komen voor zijn platform.

Goedinwordpress heeft Wessel bijgestaan in het ontwikkelen en commercialiseren van zijn visie en het technisch realiseren van zijn droom.
Voor Smaakgenot hebben wij gebouwd aan een wordpress-multisite platform waardoor de techniek en het onderhoud verwerkt kan worden vanuit 1 centraal punt in het netwerk. Daarnaast hebben wij zij aan zij gewerkt en waar nodig de technische ontwikkeling gedaan.

Wij wensen Wessel zeer veel succes toe met de uitrol van zijn Delicatessen Platform. Aan zijn inzet en toewijding zal het in ieder geval niet liggen.

Neem een kijkje op Smaakgenot door te surfen naar onderstaande link:

SmaakGenot | Online de lekkerste weg naar je favoriete eten en drinken

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search